Blir ny administrasjonsleder

Grete-Marita Heiseldal har fått nye arbeidsoppgaver i Nordmøre og Romsdal Indremisjon (NRI).

− Først og fremst er det fordi det er omrokering i staben på grunn av at Jan Inge Nasvik går av med pensjon og Gunnlaug Lima har søkt permisjon. Det var spennende å bli spurt om å gå inn i en stilling som administrasjonsleder. Slik forklarer Grete-Marita Heiseldal hvorfor hun nå skifter stilling i NRI, fra leder for barne- og ungdomsarbeidet til administrasjonsleder.

Liker administrasjon

Skiftet passer Heiseldal bra, siden hun liker godt å drive med administrasjon og å organisere.

− Det er en helt annen type stilling. Jeg vil ha ansvar for administrasjon og økonomi og personalansvar. Det har ingen ting med barne- og ungdomsarbeid å gjøre, men jeg vil ha personalansvar for og være daglig leder for barne- og ungdomskonsulenten og T2-teamet.

− Hva vil være viktig for deg som administrasjonsleder?

− Det må være å lede de ansatte på en god måte, slik at vi kan bli en god gruppe. Jeg vil prøve å få alle til å jobbe godt sammen, for å få kretsen til å fungere best mulig, sier Heiseldal.

Kontakt med leirledere

Etter sommerferien har Heiseldal hatt det travelt. Den nye barne- og ungdomskonsulenten, Ole Christian Martinsen, begynner i stillingen neste uke, og Heiseldal har så langt også jobbet som barne- og ungdomsarbeider.

− Hva vil du savne som leder for barne- og ungdomsarbeidet?

− Å ha kontakt med leirledere. Det blir rart med andre oppgaver, og det er spennende at vi har økt barne- og ungdomsarbeiderstillingen til 100 prosent, og at vi har T2-teamet i tillegg. Men jeg skal ha en del oppfølging av barne- og ungdomskonsulenten og teamet, og derigjennom blir det litt kontakt likevel, sier Grete-Marita Heiseldal.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.